Doi gemeni s-au casatorit cu doua surori gemene si acum nu se mai recunosc intre ei. Ce s-a intamplat dupa ce unul si-a pipait cumnata

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 sep 2020, 05:50

Confuziile legate de gemeni par amuzante, dar pot provoca si probleme adevarate.

Zhao Xin si fratele sau geaman, Zhao Xun, si-au pus in dificultate rudele si prietenii de cand au inceput sa se intalneasca cu surorile gemene Yun Fei si Yun Yang, dintr-un sat vecin. Desi au mers la acelasi liceu, cei patru s-au apropiat anul trecut, dupa ce o petitoare le-a facut cunostinta. Dupa o luna, erau logoditi.

Ambele perechi de gemeni indentici sunt atat de asemanatoare incat e imposibil sa fie deosebiti, nici chiar dupa voce.

In ziua nuntii, musafirii si parintii ii deosebeau cu greutate si au facut tot posibilul pentru a se asigura ca nu se casatoresc cu partenerul gresit.

La cateva zile dupa nunta, unul dintre frati s-a trezit ca mangaia mana cumnatei sale, pe care a confundat-o cu sotia lui. Cu o alta ocazie, una dintre fete si-a lovit cumnatul cu pumnul in fata, crezand ca iti loveste, in joaca, sotul. 
Pentru a evita astfel de situatii ciudate, cuplurile au decis sa consulte un chirurg plastician, care sa le schimbe infatisarea atat cat e necesar pentru a putea fi deosebiti.

Doctorul le-a recomandat interventii de microchirurgie la frunte si nas, pentru a-i face pe gemeni mai usor de deosebit, dar totusi asemanatori.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”