Viteza si neatentia l-au condus direct la  moarte! Un tanar de 35 de ani si-a pierdut viata si i-a pus in pericol si  pe alti cinci oameni

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 05:10

A creat un adevarat carambol pe sosea si a transformat mai multe masini intr-un morman de fiare.

Totul s-a petrecut in doar cateva secunde. Soferul masinii care a produs intreg carambolul, un tanar de 35 de ani, gonea cu disperare catre casa. A intrat intr-o depasire fara sa se asigure, iar de aici pana la tragedie au mai fost doar fractiuni de secunda.

Intr-una dintre masinile distruse, care circula regulamentar, se aflau 3 fete. Automobilul scapat de sub control le-a lovit in plin si impactul puternic le-a proiectat masina intr-o alta parcata pe marginea soselei.

Una dintre tinere a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din nefericire, pentru tanarul care a produs intreg accidentul nu s-a mai putut face nimic.

Masina in care se afla s-a transformat pe loc intr-un morman de fiare. Partea din fata a automobilului a fost pur si simplu smulsa iar tanarul, aruncat la cativa metri in afara masinii. Impactul i-a fost fatal. Pentru tanara transportata la spital lucrurile s-au imbunatatit iar in urmatoarele zile urmeaza sa fie externata.

 

Taguri: