Sarbatoare in caminele studentesti din Sibiu! Tinerii au lasat deoparte cursurile si au dat startul pregatirilor pascale

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:28

Ouale colorate, gogosile si cozonacii au creat o atmosfera ca in ziua de Pasti.

Cu totii s-au infruptat din bunatatile proaspat facute, mai ales ca unii studenti au vazut pentru prima data... oua vopsite.
Cu doar cateva zile inainte de Saptamana Patimilor, studentii de la Universitatea din Sibiu au lasat cursurile deoparte si s-au apucat de pregatirile pascale.

Chiar daca suntem inca in Postul Mare, studentii vor sa sarbatoreasca Pastele mai devreme, inaintea vacantei. Asa ca s-au strans cu totii pe holurile caminului si s-au apucat de inrosit peste o mie de oua, s-au pus pe framantat gogosi si pregatit cozonaci.

Ingredientele au fost asigurate de catre reprezentantii universitatii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Studentele si-au amintit intocmai reteta bunicilor si a mamelor.Abia

au fost asezate pe mesele din camin, ca studentii au si poftit la bunatatile de care le era atat de dor!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.