Bucurie fara margini si jale cumplita, in acelasi timp. Este sfarsitul povestii celor doi copii de 3 si 4 ani pe  care sute de oameni i-au cautat timp de doua zile intr-o padure din Vaslui

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 04:55

Ca printr-un miracol, fetita a fost gasita in viata, insa baietelul. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional!

Parca s-a trezit dintr-un greu cosmar. Cu o privire de om mare, Adina se uita-n gol prin geamul ambulantei: acul perfuziei n-o inteapa, abia daca-si mai simte mainile.

Avand in vedere conditiile meteo, fetita a fost o supravietuitoare. Copila de 4 ani a fost gasita aproape degerata, la 8 kilometri de casa. Era uda pana la piele si singura, cand un localnic a zarit-o.

Ar fi trebuit sa fie lacrimi de fericire.

Dar barbatul nu se poate bucura ca isi strange copila in brate. Cei care cunosc bine imprejurimile spun insa altceva: copiii n-ar fi putut parcurge o distanta atat de mare prin frig si ploaie.


Ipoteza rapirii se contureaza si in ancheta politistilor. E aproape de necrezut ca vreme de doua zile sutele de salvatori cu masini de teren si caini de urma n-au putut sa-i gaseasca mai repede.


Dupa ce au periat aproape 1 000 de hectare de teren, cautatorii s-au oprit aseara chiar cand erau mai aproape. Cand isi va reveni, copila va fi consiliata de un psiholog. Politistii spera ca astfel sa afle mai multe despre cosmarul prin care micuta a trecut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: