Ai zile in care omiti sa te speli pe dinti? Nu vei mai uita niciodata sa te speli pe dinti dupa ce vei vedea aceste imagini!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:31

La prima vedere par ca niste anemone de mare care traiesc in recifurile de corali, dar aceste creaturi colorate salasluiesc chiar in gura ta.

Folosindu-se de un microscop care a marit de sute de ori microbii, biologula reusit sa surprinda microbii care se dezvolta de obicei in interiorul obrajilor, gingiilor si dintilor.

In timp ce unele celule nu sunt daunatoare, ba chiar ajuta organismul, celelalte sunt raspunzatoare la dezvoltarea placii si cariilor.Expertul a luat o mostra din propria gura si a analizat-o la microscop, surprinzand imagini 3D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In jur de 300 de specii de bacterii traiesc in gura, inclusiv Lactobacillus, raspunzatoare de formarea cariilor sau Fusospirochetecter, cea raspunzatoare de bolile legate de gingii.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.