Rona Hartner se reprofileaza! Vedeta isi “schimba” profesia de artist in cea de hairstylist  

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:39

Rona Hartner isi schimba pentru o zi profesia de artist in cea de hairsylist. Prezenta la ,,Roata Norocului”, indragita cantareata se ofera sa ii faca o schimbare radicala de look unei concurente din cadrul show-ului ,,Roata Norocului”.

 

Invitata-vedeta a lui Bursucu si a Anei-Maria Barnoschi are talente ascunse de hairstyling, iar pedeapsa pe care o primeste o tanara din cadrul show-ului este ocazia perfecta pentru artista sa se faca remarcata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflata pe scaunul salonului improvizat din platou, concurenta
trece prin momente de mare tensiune cand simte ca este atat de aproape sa renunte la podoaba sa capilara. In plus, nu stie cat de priceputa este Rona Hartner intr-ale hairstyling-ului.


" Am sa-ti fac o creasta, apoi te voi tunde scurt in parti", detaliaza artista in timp ce tine in mana o foarfeca si o perie.
" Sunt chiar priceputa, am mai facut asta", adauga vedeta.

Dupa minute intregi de suspans, in care Rona Hartner explica procedeul tunsorii inedite, iar tanara tremura pe scaun, Bursucul o linisteste pe aceasta si ii dezvaluie adevarata pedeapsa:" Totul a fost o farsa! Nu este nevoie sa te tunzi, ci sa o lasi pe Ana-Maria sa iti aplice un tratament facial cu ciocolata ”.

Afla cum s-a descurcat Rona Hartner cu vocalele si consoanele intr-o editie exploziva a emisiunii "Roata Norocului", difuzata duminica, 24 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D.