Intamplarea care a indignat-o pe Gabi Cristea peste masura: "Haideti sa nu fim niste fraieri si sa ii lasam sa ne pacaleasca. E vorba de o intreaga retea!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:39

Gabi Cristea a povestit ce i s-a intamplat recent in fata sediului Kanal D atunci cand a fost oprita de un barbat.

Gabi Cristea a povestit plina de indignare despre intamplarea care efectiv a dezgustat-o: Mi s-a intamplat relativ de curand, acum o luna de zile;" Avenit aici in fata la Kanal D un domn care spunea ca provine dintr-o familie saraca, ca nu are bani...Stiti foarte bine ca noi ne ocupam de cazuri sociale si ii ajutam pe oameni doar atunci cand este cazul cu adevarat. Eu am fost socata ca, dupa ce si-a terminat toata pledoaria, a scos din buzunar un smartphone care valoreaza aproape 1 000 de euro si noi, care avem un job decent si muncim, nu ne

permitem sa dam atatia bani..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.