Leyla Tanlar, Cansu din "Furtuna pe Bosfor", surprinsa mai mereu in compania unui barbat musculos! Uite cine este el si de ce sta mai mereu in preajma ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:39

Fie ca merge la filmarile pentru serialul "Furtuna pe Bosfor", iese in oras sau merge in vacante, aproape in permanenta, un tanar cu muschi ii este alaturi.

Nu, nu este nici iubitul ei si nici bodyguard-ul frumoasei actrite. Este nimeni altul decat fratele ei care are grija in permanenta de ea, o sfatuieste si o protejeaza de fanii insistenti.Il cheama Levin Tanlar si este mereu alaturid e surioara lui.

Tot el are grija de programul sportiv al actritei, fiind un impatitmit al salii de fitness, dupa cum se si observa, in imagini.

Cei doi se fotografiaza in diferite ipostaze, ba chiar si la sala unde Levin o invata diferite exercitii pentru a se mentine in forma. Ba mai mult, surioara lui, posteaza fotografii cu el spunandu-i: "My Schwartznegger!" Cei doi se inteleg foarte bine si au o relatie extraordinara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.