Silviu a iesit la o cafea cu Alina sa o uite pe Diana, insa intalnirea a iesit cu scantei! Uite ce s-a intamplat intre ei

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:39

Silviu, ranit in orgoliu de Diana, incearca sa isi faca o relatie cu blonda Alina si o invita la o cafea pentru a o cunoaste mai bine.

Silviu si Alina au iesit la restaurant, insa gandul blodei a stat numai la copilul pe care il are acasa. Silviu a intrebat-o totusi daca exista vreo sansa ca ei sa plece undeva singuri, sa s ecunoasca mai bine, de exemplu, intr-un weekend romantic la munte.

Auzind acestea, Alina a spus ca nu va pleca fara copil si ca prioritatea ei ramane micutul pe care vrea sa il creasca singura, ne vrand sa primeasca ajutor din partea mamei.

Vizibil, iritat, Silviu nu a mai vrut sa continue relatia cu Alina spunand ca nu e pregatit sa creasca un copil!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.