A fost profund afectat dupa ce bunica lui in varsta de 76 de ani a murit! Uite ce si-a tatuat acest barbat pe spate pentru a-si aminti de ea! Gestul e emotionant!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 02:25

Imaginea de mai jos a devenit virala pe Instagram si a strans peste 9.000 de like-uri in scurt timp de la postare.

Leo Javier, un tanar din Brazilia, a impresionat pe toata lumea cu o poveste emotionanta. El spune ca era extrem de atasat de bunica lui, care l-a crescut si s-a ocupat de el inca de mic.

In vara anului 2012 ea a fost nevoita sa faca un drum pana la o banca. S-a trezit astfel dimineata, a lasat un bilet prin care anunta ca se intoarce pe la ora pranzului si a mers sa isi rezolve treburile.



Doar ca, din cauza caniculei, femeii in varsta de 76 de ani i s-a facut rau pe drum si a ajuns de urgenta la spital. Din nefericire, in cele din urma, ea a decedat la cateva zile distanta.

Luna trecuta, in timp ce facea curatenie generala prin casa, Leo a gasit biletul respectiv intr-un maldar de hartii. Profund emotionat, tanarul a decis sa isi tatueze ultimele cuvinte pe care femeia i le-a adresat: "O sa ma intorc la pranz.
Cu drag, bunica!", era mesajul scris pe biletel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: