Si-a vazut copilul spulberat pe trecerea de pietoni! Mama lui Adrian nu cere altceva decat o raza de speranta ca il va mai auzi o data cum ii spune "mama". Il putem ajuta!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 sep 2020, 02:05

Sunt lacrimile si neputinta unei mame care cere indurare Celui de Sus pentru baiatul ei.

Aici pe pamant, un sofer grabit i-a rapit copilul intr-o dimineata de septembrie. Lucrau in schimburi separate si fiul sau a sunat-o cu cinci minute inainte de accident. Urmau sa se  intalneasca la coltul strazii. S-a dus cu sufletul la gura sa afle vestile bune, insa nu a putut evita tragicul accident.

Loviturile la cap l-au transformat pe Adrian dintr-un tanar sportiv de 22 ani, plin de viata, intr-unul care zace intr-un pat si lupta chiar si pentru o respiratie.

Mama lui l-a crescut singura si l-a dorit mai mult decat orice pe lume. Spera sa isi vada nepotii nu sa treaca prin chinuri, mai ales ca medicii nu i-au dat nici o sansa lui Adrian. Totusi el s-a incapatanat sa traiasca.

Acum au un pas greu de trecut. Adrian trebuie sa fie operat pentru ca medicii sa ii monteze doua stenturi care sa ii dreneze lichidul acumulat la creier.

Din pacate, nu au bani. Mama lui castiga 1100 de lei. Din acesti bani 1000 ii da unei fete care sta cu Adrian cat ea este la serviciu.

Stenturile costa 3 000 de lei, insa pana si acesti bani sunt prea multi. Nu mai au de unde, insa Adrian trebuie sa traiasca si sa ne arate noua tuturor, ca minunile in ajun de Paste se indeplinesc cu ajutorul Celui de Sus si al bunatatii oamenilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conturi:

BANCA: BCR, SUCURSALA BUCURESTI STADION
BENEFICIAR CONT: DASCALU DOINA
CONT EURO: RO50 RNCB 0726 0018 6379 0002
CONT LEI: RO77 RNCB 0726 0018 6379

0001