Gabriela Cristea se lupta de ani buni cu probleme de sanatate! "Pur si simplu, glanda diroida o ia razna". Vedeta i-a dezvaluit detalii personale lui Teo. Uite cum se manifesta boala

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:40

40% dintre romani au noduli tiroidieni, insa 90% dintre pacienti sunt femei.

Printre romancele care sufera de afectiuni ale tiroidei se numara si vedeta Kanal D Gabriela Cristea. Invitata la Teo Show, luni, Gabi a povestit cum se manifesta boala si cum a ales sa se trateze.

Simptomele acestei boli sunt generice si pot fi confundate cu multe alte boli. Gabriela a marturisit ca a fost un caz fericit, deoarece isi poate tine problemele sub control fara medicatie, pentru ca si-a descoperit problemele de sanatate intr-un stadiu incipient.

Printre simptome s-au numarat oboseala si irascibilitatea, pe care le-a pus pe seama stressului.

Diagnosticarea a venit in urma unor analize de rutina, care au inclus si factorii endocrini, pe care le-a repetat, involuntar, dupa 3 luni. Cercetandu-si istoricul medical, a descoperit ca valorile erau putin peste parametrii normali.

Urmareste in materialul video urmator destainuirile Gabrielei Cristea si sfaturile date bolnavilor de medicul endocrinolog Antonela Burlacu, Alice Popescu, specialist in acupunctura si instructorul Geo Bogdan:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.