Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 63

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:41

Mehmet Emir ajunge la inchisoare!

Secretul lui Efsun si al familiei sale, care pricinuise numai suferinta in randul tuturor, este scos la iveala de Sakine, pentru a scapa de chinul remuscarilor. Insa cel care va fi acuzat pe nedrept de moartea batranului Yusuf este Mehemet Emir. Cel care afla marturisirile lui Sakine este Arda, care, fara sa stea pe ganduri merge la politie sa il denunte pe unchiul sau.  In urma denuntului lui Arda, conacul familiei Atahan este inconjurat de politisti, care in scurt timp descopera locul unde se afla ingropat cadavrul lui Yusuf.

Mehmet Emir si Hulya sunt acuzati de crima si condusi la sectia de politie.

Intre timp, Ismail incearca sa descopere persoana care lasase mesajul telefonic la resedinta Atahan. Urmareste camerele video din zona in care s-a efectuat apelul si asa observa ca Sakine fusese cea care transmisese mesajul. Politistul devine banuitor si pleaca de la premiza ca oricine poate fi vinovat, inclusiv Efsun.
Vestea despre incarcerarea lui Mehmet se raspandeste rapid in mahala.
Ingrozite de de gandul ca ar putea ajunge dupa gratii, Efsun si matusa sa incearca sa gaseasca solutii pentru a scapa de inchisoare. Efsun o implora pe Bahar sa pastreze in continuare secretul despre adevaratii vinovati ai mortii lui Yusuf, insa se confrunta cu refuzul categoric al tinerei, care este mai hotarata ca niciodata sa dezvaluie adevarul.
Disperata, Sultan recurge la gesturi extreme pentru a o impiedica pe Bahar sa ajunga la politie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: