Prajitura DELICIU! Sigur nu ai mai mancat asa ceva pana acum

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:45

Aceasta reteta este simpla si foarte gustoasa! Poti sa o prepari pentru masa de Paste.

Ingrediente
7 oua
200 grame zahar plus inca 10 linguri de zahar pentru crema
2 linguri pesmet
300 grame nuci si inca 4 linguri de nuci macinate pentru compozitia de blat
2 linguri faina
300 grame crema de ciocolata Nuttella
7 linguri lapte pentru crema
500 grame frisca lichida
2 plicuri intaritor de frisca
20-25 biscuiti simpli
5-6 linguri cafea indulcita
cappuccino

Mod de preparare
Intr-o tava se pun cele 300 g de nuci si se dau la cuptor la 200 grade

timp de 5-7 minute.
Se scot din cuptor si se maruntesc, apoi se distribuie uniform, pe toata suprafata, intr-o tava tapetata cu hârtie de copt.

Blatul
Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 200 g de zahar.
Apoi se adauga pesmetul, faina si 4 linguri de nuca macinata, amestecând usor cu lingura, de jos in sus.
Compozitia obtinuta se pune peste nucile din tava si se da la cuptor la 175 grade timp de 20 de minute.

Dupa ce se scoate din cuptor, se rastoarna blatul, astfel incât nucile sa fie in partea de sus.
Peste nuci se intinde crema de ciocolata, cât timp blatul este cald.

Crema

Se pregateste crema, mixand... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.