Jale mare in prag de sarbatori intr-o comuna din judetul Vrancea. O tanara de 20 de ani a fost ucisa de iubitul sau ucrainean

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 00:15

Tragedia a avut loc, in Germania, acolo unde tanara plecase la munca. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Dana obisnuia sa-si sune parintii in fiecare seara. Ba chiar, in ultima vreme intra pe internet si vorbea minute in sir cu cei de acasa. Doua zile, parintii nu au mai aflat nicio veste de la fiica lor.

Pacatul de moarte al fetei a fost ca s-a indragostit nebuneste de omul nepotrivit. Un barbat de alta nationalitate pe care l-a cunoscut in Germania si care ii era de cateva luni iubit.

Urma sa se desparta de el, dovada si o fotografie pe care a postat-o imediat dupa cearta cu el.

Individul nu a suportat insa despartirea. Fata muncea printre straini ca sa stranga bani si apoi sa se intoarca acasa. Voia sa se inscrie la facultate, dar soarta a fost cruda... Costurile pentru repatrierea trupului neinsufletit se ridica la aproximativ 5000 de euro, iar pentru strangerea sumei va contribui tot satul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.