Exclusiv! Alina Vidican spune tot adevarul despre Valentina Pelinel: "Nu s-a mutat nimeni la mine in casa" - Vezi reactia blondei care urmeaza sa nasca

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:42

Alina Vidican a plecat in urma o luna in America, unde duce o viata de diva si incearca sa isi revina dupa drama despartirii de Cristi Borcea.

Alina Vidican nu poate sa accepte nici acum ca a fost lasat de sot pentru Valentina Pelinel. In exclusivitate, pentru WOWbiz, ea a spus tot adevarul despre fotomodelul care i-a furat barbatul. Femeia sustine ca a ramas in relatii bune cu Borcea si ca isi creste linistita copiii.

"Nu sunt un depresie, sunt bine cu copiii mei in America. Sunt o mama buna, o gospodina buna. Stam in apartamentul lui Alexandru, l-am cumparat dupa ce ne-am casatorit.

Cristi are grija de noi, nu e adevarat ca nu ne sprijina. Referitor la ceea ce s-a scris in presa. Eu nu am dat nicio declaratie. Nu cred ca a fost cineva in casa mea. Am camere de supraveghere, vorbesc cu filipinezii zilnic", a spus Alina Vidican.

"Paparazzii nu m-au surprins pe mine, ci o masina. Nu eram in masina. Eu nu ma mut, locuiesc in apartamentul meu in chirie.
Eu aici am facut camera copilului. Nu stiu cine s-a ocupat cu aceste rautati. E totusi saptamana mare. Nu imi dau seama cine ar putea sa faca rautatile astea. Nu ma mut in casa nimanui. M-am realizat prin fortele mele, nu m-am agatat de niciun barbat", a spus Valentina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.