Gabriela, in lacrimi la "Te vreau langa mine"! Mama: "Tatal ei e un barbat de moravuri usoare, a facut copii peste tot" Ce mesaj a primit de la tatal ei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:43

Gabriela, una dintre concurentele de la emisiunea difuzata de Kanal D, a fost abandonata de parinti si crescuta de rude.

Echipa "Te vreau langa mine" a luat legatura cu mama Gabrielei, care locuieste in Ungaria, pentru a-i cere informatii despre familia tinerei concurente.  Femeia a marturisit ca ii pare rau ca si-a abandonat fiica si spera ca, intr-o zi, Gabriela o va intelege si o va ierta. Totusi, mama Gabrielei a fost foarte categorica: nu doreste ca fiica ei sa isi cunoasca tatal, pentru ca este un barbat de moravuri usoare, "care a facut copii peste tot".



Mama Gabrielei a fost angajata tatalui ei, intr-o firma pe care acesta o avea in Bucuresti iar barbatul a disparut in momentul in care a aflat ca femeia e insarcinata. "Ca un hot care fura ceva si pleaca". Abandonata, ea a luat decizia de a-si duce fiica la orfelinat, pentru ca nu avea cu ce sa o creasca.

Gabi Cristea i-a citit Gabrielei si o scrisoare primita de la tatal acesteia, in care barbatul i-a scris sa vrea sa se impace cu fiica lui, de a carei existenta spune ca nu a fost anuntat.
"Eu am facut greseala sa o abandonez pe mama ei, pentru ca intre noi a fost aventura, nu iubire." Barbatul a recunoscut ca are 6 copii cu diverse femei si a avut grija de toti, oferindu-le iubire si sprijinul sau material.

"Doresc sa o strang la piept, asa cum face un tata", a spus barbatul. Iata cum a reactionat tanara la auzul vorbelor:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”