Au descoperit in gradina din spatele casei o trapa printre ierburi! Cand au reusit sa o desfaca si au scos ce era in interior, nu si-au putut crede ochilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:54

Ken si Carol Zwick au stiut de la bun inceput ca in fundul curtii se afla un adapost sapat in pamant, insa nu au avut niciodata curiozitatea sa deschida usa de la el pentru ca stiau ca nu poate fi nimic altceva decat praf.

Asta pana cand, au hotarat ca este momentul sa verifice si sa vada ce se afla intr-adevar in interior. Cand au desschis usa, si-au dat seama ca este vorba de mult mai mult decat se asteptau. Au coborat in interior si au fost socati sa descopere ca incaperea este plina de cutii care contineau de la haine, mancare, medicamente, unelte, baterii si alte lucruri folositoare in caz de urgenta.

Cei doi au dezvaluit ca senzatia a fost ca si cand s-ar fi intors in timp.

Toate lucrurile datau din 1960. Toate apartineau fostului proprietar al locuintei, Frank Pansch care a construit acest adapost de frica razboiului nuclear care ar fi putut izbucni intre America si Rusia.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: