A avut ghinion sau si-a facut-o cu mana ei? Uite ce a patit aceasta fata superba dupa ce a castigat un milion de lire la loto

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:56

Tanara din imaginea alaturata a avut parte de o experienta care s-a dovedit a fi o adevarata lectie de viata si din care spune ca a invatat foarte multe lucruri.

Totul a inceput dupa ce Jane Park a castigat la loto un milion de lire in anul 2013, cand avea doar 17 ani. Extrem de fericita de cele intamplate, ea a inceput sa cheltuie rapid banii, luand fel de fel de cadouri extrem de scumpe pentru iubitul ei.

Printre acestea: un ceas in valoare de peste 7.000 de lire si o masina sport. Abia dupa multa vreme fata si-a dat seama ca barbatul nu o iubea cu adevarat si statea cu ea doar pentru banii ei, desi multa lume o avertizase asupra acestui lucru.



In cele din urma cei doi s-au despartit iar baiatul a refuzat sa ii returneze obiectele de valoare pe care i le-a cumparat. Jane este distrusa de cele intamplate, insa si-a promis ca va fi mult mai atenta la felul in care isi alege iubitul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”