Mai aveau putin si isi scoteau ochii! Silviu si Emil, cearta monstruoasa in culisele emisiunii! Gabi Cristea infuriata la maxim de atitudinea lui Silviu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:43

Spiritele s-au incins rau intre Silviu si Emil. Cei doi au fost surprinsi de camera ascunsa cand se certau de mama focului pana sa intre in emisiune.

Fimuletul cu cei doi a fost dat in timpul emisiunii, iar Silviu si-a iesit si mai rau din fire si a inceput sa comenteze la adresa lui Emil in ca o data. Gabi Cristea nu a mai suportat situatia si l-a poftit afara din emisiune, insa nu singur ci impreuna cu Emil care nu s-a putut abtine si a inceput sa il atace si el pe Silviu.

”Silviu, te sfatuiesc sa lasi garda mai jos! Nu te mai lua de toata lumea! Silviu se crede buricul pamântului! Sa se potoleasca, nu il vad bine!

E un pacalici! Mai are multe de invatat! Aas putea sa-i fiu tata lui Silviu! Sa inteleaga ca trebuie sa fie cuminte si sa nu mai vorbeasca mult si prost!”

Silviu: ”Nu accept sfaturi de la unul ca Emil! Sa ma lase cu parerile lui!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.