Au bucurestenii de unde alege pe 5 iunie. Noi am luat la puricat averile celor mai importanti candidati

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:59

Nu stim daca sa ii dam bila alba sau bila neagra, dar un lucru este cert: Robert Turcescu are ceva avere trecuta in declaratie.

Terenuri intravilane si agricole de peste 11 mii de metri patrati, o casa si 4 apartamente in capitala. Pe langa toate astea a adunat 18 conturi bancare. Si actiuni la mai companii importante.

Gabrielei Firea, candidata PSD pentru Capitala, ii plac bijuteriile si obiectele de arta. Atat de mult ca adunat lantisoare, bratari, inele si cercei de 130 de mii de euro. Nici la capitolul tablouri nu sta rau: are o colectie de 80 de mii de euro.

Si la toate acestea, adauga  380 de mii de euro rezultati in urma vanzarii unei vile.

Pe Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, il gasim in casele nevestei. Pe numele sotiei sunt trei apartamente si o casa de vacanta. Au ramas in declaratia lui de avere bijuteriile, ceasurile si obiectele de arta. Cand le aduni ajungi la 85 de mii de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, se lauda cu un teren in Predeal pentru care insa plateste rate.

Se plimba cu o masina veche de 30 de ani si mai are o datorie la banca de peste o suta de mii de euro. Dar ce mai conteaza averea? Treaba sa faca ai nostri candidati.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.