A pornit de dimineata spre tribunal, dar Marian Vanghelie a ajuns de urgenta la spital. Care este starea politicianului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:45

O criza renala l-a intors pe Vanghelie din drumul catre Tribunalul Bucuresti.

Fostul edil a ajuns la Spitalul Universitar din Capitala, unde medicii ii fac mai multe analize pentru a stabili, cu exactitate, care sunt complicatiile care au aparut. Fostul primar al sectorului 5 sufera de mai multa vreme de pietre la rinichi.

CVestea despre problemele de sanatate ale lui Marian Vanghelie a parut o gluma, deoarece, doar cu o zi mai devreme, politicianul a fost invitat la Tel Show.

Cu o sinceritate debordanta, primarul "care este", sau mai bine zis "a fost", recunoaste ca banii i s-au lipit de mana inca de cand era un pustan. Iar el a stiut sa-i atraga si sa-i inmulteasca. Nu degeaba dorinta cea mai arzatoare a sa era una ...iesita din comun.

Vanghelie s-a ales si cu o femeie de toata frumusetea langa el. S-a speculat mult despre relatia lui cu Oana Mizil iar gurile rele nu le dadeau nicio sansa.

Secretul relatiei lor este unul iesit din comun. In spatele duritatii indelung studiate si afisate, Marian Vanghelie recunoaste ca este trup si suflet alaturi de familia sa. Iar fetita lor, in varsta de cateva luni, se pare ca are puterea sa-si imblanzeasca imediat tatal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Perioada petrecuta dupa gratii este doar

un vis urat din viata sa. Politicianul recunoaste ca de la debusolarea pe care a simtit-o la inceput a ajuns sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru experienta care l-a calit:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.