Scene socante în curtea Aeroportului Sibiu! O femeie a fost atacata de fostul sot dupa ce a coboat din avion si a primit, de la el, un buchet de flori

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:45

Urmeaza informatii si imaginii cu un puternic impact emotional.

Niciun moment n-a banuit ce, dar mai ales CINE o asteapta, la sosire, in aeroport. Femeia, care lucreaza de ani buni in Germania, ca asistenta medicala, si-a imbratisat fiica, dar nu si pe fostul sot. Barbatul venise special cu un buchet de flori, ca s-o convinga pe cea care i-a fost consoarta sa fie din nou impreuna. Cum n-a trecut de vreun control de securitate, nimeni n-a banuit ca omul aparent pasnic are la el si un cutit.

La auzul refuzului, barbatul si-a iesit din minti.

Daca martorii din parcare au asistat incremeniti la scena de groaza, politistii aeroportului au intervenit aproape imediat. La putin timp dupa ce l-au incatusat pe suspect, a ajuns si ambulanta. Personalul medical a gasit-o pe femeie in stare grava.

"Ä fost diagnosticata cu plagi multiple injunghiate in regiunea toracica dreapt, de asemenea cu penumotorax. In momentul de fata se afla in sala de operatii unde este supusa unei interventii chirurgicale", a

declarat Decebal Todarita, purtator de cuvant SCJU Sibiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Barbatul in varsta de 47 de ani este cercetat pentru tentativa de omor.

Cazul a fost preluat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.