Urma schimbul de juraminte in fata altarului cand mireasa a inceput sa se comporte ciudat! Ce s-a intamplat cu ea si mirele e dincolo de orice imaginatie

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:05

Ajunsi in fata altarului, cei doi miri urmau sa isi spuna juramintele, insa mireasa nu a mai reusit sa articuleze vreun cuvant cand a vazut ce a facut alesul ei.

Pentru ca alesul ei s-a incurcat la un cuvant pe care l-a repetat dupa preot, mireasa a izbucnit intr-un ras isteric incat nu a mai putut continua nunta. Preotul a incercat de cateva ori sa reia partea cu juramintele insa a fost in zadar. Toti cei invitati in sala, au izbucnit si ei in ras. Nu se stie cum au reusit sa se casatoreasca, cert e ca pana la urma au facut acest lucru, probabil dupa o pauza ceva mai lunga.

Daca vreti sa ii aveti pe Andreea Mantea si Bursucu la nunta voastra, trimiteti informatiile de mai jos la adresa [email protected], iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

- NUME, PRENUME

- VARSTA

- NATIONALITATE

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

-

DATA NUNTII

- POZE CU MIRELE SI MIREASA

- LOCATIE NUNTA

- NUMAR DE TELEFON


 

Taguri: