Miracole de Izvorul Tamaduirii? O femeie spune ca s-a vindecat cu apa sfintita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 20:00

Pelerinii au pornit inca de aseara sa-si umple sticlele cu apa sfintita de Izvorul Tamadurii.

O femeie spune ca s-a vindecat cu apa sfintita. Cu lacrimi in ochi, femeia isi aminteste recunoascatoare de minunea de care a avut parte, dupa ce a luat agheasma de Izvorul Tamadurii. Indrumati de gandul ca apa sfintita este vindecatoare si ii pazeste de rele, sute de credinciosi au venit la biserica greaca din Braila, care poarta hramul Izvorului Tamadurii, inca de aseara.  Au stat la coada, fara sa numere orele si s-au inchinat cand au ajuns la robinetele cu agheasma.

Cu sacosa grea, pe batrana pare sa o fi parasit puterile. Paseste greu pe scari, alaturi de ceilalti. E obosita, dar credinta o ajuta sa mearga mai departe. Afara, in curtea bisericii, alte sute de persoane asteapta sa-si umple sticlele cu apa miraculoasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Legenda

spune ca izvorul de la Biserica Greaca din Braila a fost descoperit in vremea lui Cuza. Se zice ca un muncitor care lucra la altarul bisericii a dat peste un izvor. Apa a tasnit si l-a stropit pe un orb, care la scurt timp si-a recapatat vederea. Se spune ca izvorul din biserica greaca curge doar in prima zi de vineri, dupa Invierea Domnului.

 

Taguri: