Zeci de persoane au fost nevoite sa stea in urma acestei mirese! Cum arata rochia ei cand a ajuns pe scarile bisericii, cu siguranta nu ai mai vazut asa ceva in viata ta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2021, 04:15

Mireasa din imaginile pe care le veti putea urmari mai jos, a avut o rochie asa cum a visat mereu, insa nimeni nu si-ar fi inchipuit ca ar putea sa poarte asa ceva.

Mireasa de mai jos a purtat o rochie alba cu o trena imensa, de zeci de metri pe care au carat-o peste 20 de oameni pentru ca ea si-a dorit in mod special sa arate si sa fie in ziua nuntii mai ceva ca o printesa.

Este inutil de adaugat ca era atat de incomoda incat nu putea pune niciun pas fara ca cineva sa o ajute. Probabil ca toata lumea s-a intrebat cum a reusit sa faca dansul mirilor cu o asemenea rochie pe ea!

 

 

Daca

vreti sa ii aveti pe Andreea Mantea si Bursucu la nunta voastra, trimiteti informatiile de mai jos la adresa [email protected], iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

- NUME, PRENUME

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

- VARSTA

-

NATIONALITATE

- DATA NUNTII

- POZE CU MIRELE SI MIREASA

- LOCATIE NUNTA

- NUMAR DE TELEFON

 

Taguri: