A luat un fierastrau electric si a inceput sa taie o gaura circulara in sezutul unui scaun de lemn. Pare o prostie, dar cand o sa vezi rezultatul final o sa ti se para si tie geniala ideea asta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:08

Daca esti proprietarul unui caine, aceasta metoda de a refolosi un saun vechi iti va fi de folos.

Iata un exemplu de reutilizare inteligenta a scaunelor vechi, care nu mai pot fi folosite prin transformarea lor in intr-un suport intaltat pentru bolurile cu mancare ale cainilor de talie mare. Astfel, animalul nu se va mai apleca pentru a se hrani pentru ca recipientele sunt la nivelul capului.

Alege doua scaune asemanatoare si indeparteaza lacul sau vopseaua veche de pe ele. Apoi taie in sezutul scaunului o gaura de diametrul vaselor in care pui apa si mancarea cainelui si aplica pe lemn un strat de lac, care sa protejeze lemnul de efectele lichidelor.



Aceasta idee este o adevarata binecuvantare pentru cainii batrani, ale caror articulatii nu sunt la fel de flexibile si de rezistente ca ale cainilor tineri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.