Gravida asta are cea mai ciudata pofta: In fiecare seara isi umple bolul cu resturi de caramizi si le mananca ca pe cereale!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:13

De la ciocolata, la muraturi, multe femei insarcinate experimenteaza pofte care mai de care mai ciudate. Insa in acestea, nu e nimic ciudat.

De exemplu, Jenny Mason simte nevoia sa manance caramizi, mortar, nisipo si pamant. Ea a dezvaluit ca aceste nevoi sunt atat de puternice incat le intrece si pe cele de tigara.

Tanara in varsta de 30 de ani, jupoaie fragmente de var de pe pereti si le pune in bol sa le manance. Exact cum fac cei care mananca cereale. La inceput, femeia si-a ascuns aceasta pofta de sotul ei, electrician de profesie si de prietenii ei de rusine.

Cand sotul ei a descoperit ca lipsesc caramizi si tencuiala din casa, a vrut sa sune proprietarul, insa sotia lui a martusit totul. Femeia a mers la medic si a aflat cu stupoare ca sufera de boala Pica, o nevoie de a manca lucruri necomestibile. Luam cutitul si alte ustensile pentru a desface caramizi din pereti pentru a-mi potoli poftele. Nu auzisem de aceasta boala, de aceea am ascuns totul sotului, a marturisit femeia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.