Un fermier din Rusia a gasit pe proprietatea lui patru ghemotoace de blana. A crezut ca sunt pui de pisica, insa uite ce erau de fapt. Nu mai vazuse in viata lui asa ceva

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:13

Neputand identifica creaturile pe care le-a gasit, a cerut ajutor celor de la o rezervatie naturala. Nu stia ca totul avea sa ii schimbe viata.

El a gasit puii de pisica in hambar si inca nu aveau ochisori. Nu stia ce sa faca deoarece aveau nevoie de ajutor pentru a supravietui. Cei de la rezervatie au catalogat animalutele ca fiind pui de pisica Palla sau pisici manul, o specie extrem de rara de pisici salbatice care cresc in Asia Centrala.


Mai intai au vrut sa vada daca pisica domestica ii accepta ca si pe proprii pui.
Au avut noroc caci asta le-a salvat viata. Puii au crescut si ingrijitorii au prins drag de ei. Insa au fost nevoiti sa le elibereze in salbaticie. Din nefericire nu s-au putut adapta si au fost aduse din nou la centru unde au mai ramas inca un sezon pentru a putea sa se aclimatizeze perfect.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”