Va mai amintiti de baietelul care si-a lasat parul sa creasca lung pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer? E cutremurator ce i se intampla acum! Parintii sunt devastati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 18:10

Povestea acestui baietel a socat intreaga lume, iar multi sunt socati de soarta pe care o are acest micut.

Va mai amintiti de Vinny Desautels, voiniciul care si-a lasat parul sa creasca lung timp de 2 ani, dupa care si l-a taiat pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer?

Pare greu de crezut, dar in urma cu putin timp chiar el a fost diagnosticat cu aceasta boala necrutatoare, cancer terminal in stadiu 4.

Totul a inceput dupa ce baietelul s-a plans ca il doare unul dintre genunchi.

La o scurta examinare, parintii si-au dat seama ca niste formatiuni ciudate i-au crescut in acea zona.

Controlul medical amanuntit a scos la iveala teribila veste. Parintii sunt disperati, incearca sa stranga bani pentru Vinny si fac tot posibilul sa ii salveze viata.

Micutul este optimist si continua sa fie foarte activ in cadrul organizatiei pentru sprijinul copiilor bolnavi din care face parte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.