A vrut vita direct din America de Nord, a cerut un sistem de detoxifiere in spatele scenei si doar pui crescut bio. Cine este artistul cu aceste pretentii

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:47

Super-starul va canta pentru a treia oara in Romania.Un Chef ne prezinta si 3 dintre preparatele sofisticate pe care le-a cerut fiul lui Julio Iglesias.

La acestea, si garniturile trebuie sa fie de cinci stele. Iulian este bucatarul unui restaurant de cinci stele si impreuna cu echipa lui s-a dat peste cap sa-i satisfaca starului pretentiile pana la cele mai mici detalii.

Artistul va ajunge in seara aceasta cu un avion privat pe aeroportul Baneasa. Va fi cazat la un hotel de cinci stele din centrul Bucurestiului, unde vrea sa se relaxeze la piscina, iar maine a cerut sa faca repetitii.

Maine seara, la ora 20.00,  la Romexpo, peste 9.000 de fani il vor vedea pe Enrique live.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.