Andreea Mantea, suparata pe Gabi Cristea! A venit in platou la "Te vreau langa mine" si a criticat-o pentru ce se intampla in emisiunea ei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:48

Andreea Mantea a intrerupt emisiunea pentru a vorbi despre "Se striga darul" emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D, alaturi de Bursucu'.

Andreea Mantea a avut o aparitie energica in editia de joi a emisiunii "Te vreau langa mine", unde i-a indemnat pe concurenti sa fie mai hotarati si sa faca pasul cel mare spre casatorie, ca sa vina in emisiunea ei, "Se striga darul".

Andreea a inceput filmarile pentru noua emisiune, pe care o gazduieste alaturi de Bursucu' si a marturisit ca ii plac nuntile traditionale, in care sotii se bucura pentru ca este ziua lor si nu dau importanta problemelor "organizatorice".



Vorbind despre cele mai "memorabile" nunti la care a mers, Andreea a povestit cum a decurs o nunta in care darul s-a dat "pe caiet", adica pe datorie. Iata povestirea Andreei Mantea:

Castingul pentru "Se striga darul" continua!

Daca vreti sa ii aveti pe Andreea Mantea si Bursucu la nunta voastra, trimiteti informatiile de mai jos la adresa [email protected], iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

-  NUME, PRENUME

-  VARSTA

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

-  NATIONALITATE

-  DATA NUNTII

-  POZE CU MIRELE SI MIREASA

-  LOCATIE NUNTA

NUMAR DE TELEFON