Femeia asta socheaza pe toata lumea: "Fac sex numai cu barbati insurati si sunt mandra de asta!" O invata si pe fata ei de 15 ani sa faca asa! Motivul este incredibil

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 aug 2021, 08:10

Femeia din imaginile alaturate a avut curaj sa se expuna public si sa vorbeasca despe un obicei de-al ei mai putin obisnuit.

Jenny Hendle, in varsta de 36 de ani, povesteste ca a fost casatorita de doua ori. Desi are doi copii frumosi, femeia a fost extrem de afectata de esecurile din planul sentimental, motiv pentru care a luat o decizie radicala.

Din 2011, de la ultimul divort, ea se intalneste numai cu barbati casatoriti. Astfel, pana acum, ea a avut 9 relatii de acest gen.

"Fac asta pentru ca nu mai cred in loialitatea si sinceritatea barbatilor.

Am picat de doua ori in plasa, nu vreau sa ma mai ard si a treia oara. Am relatii fara obligatii numai cu oameni casatoriti.

In felul asta nimic nu este complicat, stiu ca a doua zi merge acasa la nevasta lui, iar eu sunt fericita si nu am batai de cap", marturiseste ea.

Jenny nu se opreste aici si isi educa si fiica de 15 ani in acelasi fel, spunandu-i ca toti barbatii sunt la fel.


Voi ce parere aveti despre practica ei?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: