Femeia asta insarcinata a plans timp de 12 ore din cauza durerilor, iar doctorii nu intelegeau de ce bebelusul nu mai iese odata din burta! Cand s-a nascut si l-au vazut au ramas muti! Uite cum arata copilul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:18

Danielle Davies, o tanara in varsta de 21 de ani din Marea Britanie, a fost in culmea fericirii cand a aflat ca va deveni mama.

Din fericire pentru ea cele noua luni de sarcina au fost foarte usoare, insa situatia s-a schimbat radical in momentul in care a trebuit sa nasca.

Travaliul a fost extrem de dureros si a durat incredibil de mult, 12 ore. Durerile erau atat de mari incat, la un moment dat, doctorii au luat in calcul ce e mai rau.

Se temeau ca Danielle va pierde sarcina sau ca fatul are o serie de malformatii care nu s-au vazut la controalele periodice.



Misterul durerilor a fost lamurit cand bebelusul a venit pe lume: micutul era incredibil de mare, cantarind nu mai putin de cinci kilograme si jumatate.

Din fericire baietelul este sanatos tun, iar mama s-a recuperat rapid dupa chinurile indurate.



Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.