Medicii au ramas socati si spun ca nu au mai vazut niciodata asa ceva! E cutremurator ce se intampla cu acesti doi frati de fiecare data cand apune soarele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:19

Cazul de mai jos, petrecut in Pakistan, a socat intreaga lume medicala, iar doctorii spun ca nu au mai vazut niciodata asa ceva.

La prima vedere baietii din imagine par cat se poate de normali. Ei sufera insa de o afectiune extrem de ciudata, nemaintalnita pana in prezent.

Pare greu de crezut insa micutii, in varsta de 9 si 13 ani, devin adevarate statui vii dupa apusul soarelui. Pana la rasarit ei nu se mai pot misca si nu mai pot vorbi.

Acest lucru se intampla zi de zi, in fiecare noapte, iar totul este cu atat mai ciudat cu cat copiii sunt perfect normali atunci cand afara este lumina naturala.



In intreaga istorie medicala nu a mai exista un astfel de caz pana acum, iar doctorii sunt uimiti de ceea ce li se intampla. Copiii fac parte acum dintr-un proiect de cercetare care isi propune sa afle ce se intampla si sa gaseasca un leac pentru misterioasa boala.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: