Crima socanta pe Transfagarasan! O profesoara a fost ucisa, iar trupul ei a fost abandonat pe marginea drumului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:20

Trupul plin de lovituri al unei profesoare din Brasov a fost gasit, zilele trecute, aruncat pe marginea drumului, pe Transfagarasan, la limita judetului Sibiu.

Descoperirea socanta a facut-o un muncitor de la compania de drumuri, care a alertat imediat autoritatile. Politistii veniti la fata locului au gasit alaturi de trupul neinsufletit si actele victimei si incearca acum sa afle ce s-a intâmplat.

Nici un suspect nu a fost retinut inca in acest caz, insa apropiatii femeii il banuiesc de crima pe un nepot despre care dascalul s-ar fi plâns ca o ameninta.



Potrivit apropiatilor, Viorica avea grija de o matusa de 98 de ani. Zilnic mergea la ea, ii facea curatenie, ii gatea si ii platea facturile. Vecinii spun ca batrâna avea la Bran o casa si terenuri la care jinduia si un nepot. Barbatul se temea ca averea va fi mostenita de profesoara de sport si de aici ar fi inceput neintelegerile dintre ei.

Viorica Borzos era profesoara de sport la colegiul "Remus Radulet" din Brasov.
Era unul dintre cei mai iubiti dascali, cu o vechime de peste 20 de ani. Vestea decesului ei a picat ca un trasnet in comunitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”