La noua ani, a suferit un accident groaznic. Dupa 17 ani, parintii nu au recunoscut-o cand au vazut prin ce transformare a trecut fiica lor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 15:10

Jasmin Britney din Finlanda are acum 26 de ani. De cand a suferit un accident, acum multi ani, tanara este paralizata de la gat in jos si tintuita intr-un scaun cu rotile.

Nu ii este deloc usor, insa Jasmin a gasit un hobby care o face sa uite de dizabilitatea pe care o are.Jasmin petrece cel putin patru ore pentru a fi gata. Isi gaseste inspiratia la idolii sai, papusa Barbie, Barbie, Britney Spears, Cenusareasa. A cheltuit cam 15 de dolari anul trecut pe acest hobby, insa pentru ea e foarte important.


La noua ani, un sofer de taxi a acrosat-o si a lovit-o facand-o sa zboare 23 de metri prin aer.
Fetita a ajuns de urgenta la spital, insa cand s-a trezit nu putea sa isi mai simta corpul. Era un miracol ca a supravietuit, insa ea povesteste ca a vazut in privirea parintilor ei ca ceva nu este in regula. Avea o leziune severa pe coloana, ceea ce nu se mai putea face nimic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surorile

ei au inceput sa ii citeasca povesti cat era in spital asa ca, Jasmin a inceput sa isi indrepte atentia spre a visa in loc sa renunte la speranta de a trai. Astfel, si-a transformat copilaria in intr-o poveste reala. A inceput sa s emachieze si sa se imbrace precum o papusa Barbie. Ea a devenit, astfel, un simbol al speratei pentru cei care sunt intr-o situatie asemanatoare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.