Acest barbat orb a fost casatorit timp de 32 de ani cu sotia lui, dar a decis sa divorteze dupa ce a aflat cum arata! E incredibil ce SECRET i-a ascuns femeia atatia ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 14:25

Cazul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si a starnit dezbateri aprinse.

John Paul Davis, un barbat in varsta de 59 de ani din Statele Unite, a reusit sa aiba o viata foarte apropiata de normal, desi este orb din nastere.

Omul a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotia lui, cu care a fost casatorit timp de 32 de ani. Insa dupa toti acesti ani, a luat o decizie care a socat pe toata lumea: s-a hotarat sa divorteze.



Motivul? A aflat ca sotia lui i-a ascuns un lucru foarte important in tot acest timp: era negresa. Barbatul spune ca femeia stia faptul ca el nu s-ar fi casatorit niciodata cu o femeie de origine afro-americana.

Cu toate acestea l-a mintit in toti acesti ani cu buna intentie. Decizia a starnit controverse aprinse. Multi sunt de parere ca omul a exagerat si ca nu ar fi trebuit sa faca asa ceva.


Altii cred ca decizia lui este justa, deoarece increderea este un lucru extrem de important intr-o relatie. Voi ce parere aveti?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: