Ioana Tufaru a primit inelul de logodna in stil venetian: "Esti cel mai romantic barbat din lume! Nu ma gandeam ca o sa cadem cu barca"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 14:10

Ionut i-a facut cea mai mare surpriza a vietii Ioanei Tufaru si a cerut-o de nevasta, e drept nu la Venetia, ci pe un lac in apropierea Bucurestilor, in susurul broastelor.

Ionut a legat-o la ochi pe iubita lui care i-a daruit un baietel si a dus-o pe malul lacului, facandu-i surpriza vietii ei. A cerut-o in sfarsit de nevasta intr-un cadru venetian. Am incercat sa recreez o atmosfera venetiana, sper sa ii placa. Imbracamintea este si ea specifica momentului si epocii.

Ajunsi in mijlocul lacului, Ioana a fost extrem de surprinsa de iubitul ei, spunand ca niciodata nu a fost mai fericita ca acum: "Suntem doar noi doi si gondolierul! Mai ai si alte surprize? Astept sa ma surprinzi in continuare.

Tu faci tot posibilul sa ma cuceresti de fiecare data."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionut a ingenuncheat in barca in fata ei si i-a daruit un trandafir rosu declarandu-i toata dragostea.

La inceput, Ioana nu a vazut, insa cand si-a dat seama ca in interiorul trandafirului se afla inelul de logodna, a ramas fara cuvinte! Urmareste intreaga scena cu cei doi in materialul video de mai jos!