Silvia Ionita: “Aceste grozavii ma tensioneaza pana la lacrimi!” Subiectele care ii ating coarda sensibila

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:50

Silvia Ionita, prezentatoarea stirilor Kanal D, este o prezenta discreta inafara micului ecran. De altfel, aceasta se declara „dovada vie” ca se poate trai si fara sa ai cont pe cele mai populare retele de socializare. Vedeta ne-a raspuns, cu franchete, la cateva intrebari.

- Ce iti place cel mai mult la cariera ta de pana acum?

Imi place ca pot sa privesc inapoi fara sa ma stanjeneasca vreun episod al carierei mele. In meseria pe care mi-am ales-o n-am ars etape, am pornit de jos si mi-am alcatuit, pas cu pas, drumul pe care ne intalnim acum, o munca cinstita, curata si disciplinata, care imi permite sa privesc drept in ochi oamenii cu care am lucrat de-a lungul timpului.

- De cand esti la pupitrul stirilor Kanal D?

De la inceputul Jurnalului de pranz, mai exact la cateva luni dupa lansarea postului Kanal D, in 2007.

- Care este cea mai frumoasa amintire a ta legata de activitatea in redactie?

Am multe amintiri frumoase! Toate se cristalizeaza, insa, in jurul relatiei create intre mine si colegii din redactie si din regie.

Toti ne straduim sa livram un produs bun, la care lumea sa se uite cu drag! Toti acesti oameni pulseaza in ritmul jurnalului. Momentele in care suntem toti pentru unul si unul pentru toti devin cele mai frumoase amintiri!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

- Te-ai gandit vreodata ca, daca nu

ai fi ramas in Romania, altfel ar fi aratat viata ta? Daca ar fi sa emigrezi, ce alta tara ar fi pe sufletul tau?

"Daca n-ar fi, nu s-ar povesti"...zice poetul. Mi-e greu sa fac acest exercitiu de imaginatie fara sa nu ma incerce sentimentul ca bat campii.:) Sigur ca ar fi fost altceva, nici nu sunt convinsa ca as fi facut jurnalismul. In toate situatiile, as fi  ales tot continentul european, doar ca partile mai intremate economic..

- In calitate de om de stiri, ai aflat o multime de grozavii de-a lungul

timpului. Care sunt stirile care iti ating coarda sensibila de fiecare data?

Oof, cat de greu imi este sa ma "tin tare" cand vad oamenii cu adevarat coplesiti de probleme ale vietii, de nedreptati strigatoare la cer sau de copiii cu suferinte pe care nici mintea nu le cuprinde... Aceste grozavii ma tensioneaza de fiecare data pana la lacrimi. 

- Care sunt pasiunile, hobby-urile tale? Ce-ti place sa faci in timpul liber?

Imi incep dimineata rasfoind  www.stirilekanald.ro pentru a cauta informatii actuale din cele mai diverse domenii.

Am cele mai obisnuite placeri, timp pentru a le dezvolta nu prea am; imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, sa profit de vacantele pe care mi le petrec impreuna cu familia mea, doar ca in ultima vreme parca si timpul s-a comprimat. Ramane atat de putin pentru fiecare
dintre placerile astea... Daca, in vara, voi ajunge sa vad concertul Muse se cheama ca mi-am facut o super placere.


Citeste aici interviul in intregime!