Ea este femeia cu cele mai lungi picioare din lume! Holly a fost mereu criticata pentru inaltimea sa, insa acum a ajuns model

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:50

Holly Burt este studenta in New York si a fost declarata femeia cu cele mai lungi picioare din lume, ele masurand nici mai mult nici mai putin de 1,50 m.

Tanara a marturisit ca provine dintr-o familie in care toti membrii sunt foarte inalti si au aproximativ toti aceesi inaltime. In scoala, toti colegii imi ziceau ca seman cu un copac sau cu o girafa. Insa a avut si avantaje, caci a fost recrutata in echipa de baschet datorita inaltimii sale. Pana acum, o rusoaica detinea recordul cu cele mai lungi picioare (1,32m), fiind vorba de Svetlana Pankratova.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.