A intrat in dormitor si a observat un carlig de haine nou, montat pe usa. Cand s-a uitat mai atenta, a observat DETALIUL care a facut-o sa tremure de groaza

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 12:35

Din fericire pentru ea, tanara era inginer obisnuit cu dispozitivele electronice.

Cu ai reactiona daca ai descoperi ca esti inregistrat in dormitor, fara ca tu sa stii asta? O femeie  care lucra ca inginer pe o platforma petroliera sustine ca a deescoperit un dispozitiv de inregistrare montat pe usa dormitorului sau. Dupa o perioada petrecuta pe platforma, ea a observat un calig nou montat pe usa, in interiorul camerei.

La o examinare mai atenta, a realizat ca in interior se afla o camera video minuscula ce fusese instalata acolo pentru a o filma.

Aceste  camere-spion costa doar 15$ si se ataseaza imediat pe aproape orice suprafata.

Femeia a dat in judecata compania petroliera pentru care lucra si spune ca ii e imposibil sa se mai intoarca la munca. "Nelinistea si teama de a te trezi cu gandul ca inregistrarile ar putea ajunge pe Internet inca ma bantuie", a marturisit ea.

Compania a incercat sa ajunga la o intelegere cu femeia spionata, oferindu-i o suma de bani, insa aceasta a respins oferta, pentru ca vrea ca incidentul sa fie anchetat de autoritati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.