Diana, incoltita de Silviu cand s-a dus la paravan sa il cunoasca pe Adrian! Dupa ce i-a ascultat povestea si paravanul s-a ridicat Diana a facut un gest uluitor fata de el! Vezi totul mai jos

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 12:10

Diana a mers la paravan pentru ca Adrian a vrut sa o cunoasca si in acelasi timp, tanara vrea cu orice pret sa scape de umbra lui Silviu.

Diana a acceptat sa mearga la paravan pentru a-l cunoaste pe Adrian si pentru a-si face in sfarsit o relatie. Insa norocul nu a fost de partea ei sa scape asa usor de Silviu care a si intepat-o pe parcursul paravanului pana cand Gabi s-a saturat si l-a poftit afara.

Diana l-a ascultat rabdatoare pe Adrian cum a povestit despre trecutul lui tumultos si despre viciul pe care l-a avut pentru jocurile de noroc.

Sceptica in aceasta privinta, Diana i-a acordat sansa de-a o vedea insa cand paravanul s-a ridicat, tanara s-a razgandit si nu a mai vrut sa il cunoasca indeaproape pe Adrian!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.