Simona Dichiseanu a raspuns la cele mai indiscrete intrebari! "N-am avut reclamatii in dormitor. Mi-as da nota ZECE!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 11:55

Teo si Bursucu' au supus-o pe frumoasa blonda unui "interogatoriu" pe celebrul HOToliu.

Cei doi prezentatori au pregatit un set de intrebari personale, la care Simona a raspuns cu maxima sinceritate si cu zambetul pe buze. "Ceea ce vedeti la televizor e nedrept, Simona arata mult mai bine in realitate. Am intrebat-o daca nu i-a spus si ei nimeni ca timpul trece si oamenii imbatranesc", a glmit Teo.

Cei doi au intrebat-o pe Simona ce prefera, un barbat de 40 de ani sau doi de 20, iar vedeta a raspuns, diplomat: "E discutabil, depinde ce poate ala de 40, poate sa fie imatur la 40 de ani si unul de 20 sa

fie mult mai matur".

Prefera un barbat "dotat" sau bogat? Simona a fost categorica, "decat unul bogat material si sarac spiritual, prefer unul dotat intelectual. Daca ar fi si dotat intelectual si bogat, nu m-ar deranja."

Simona a povestit si cea mai neplacuta intamplare pe care a avut-o cu un barbat, in adolescenta, cand se aflau impreuna intr-o masina iar el isi dorea "si altceva" de la ea.
Marturisirea, si alte declaratii personale, in materialul video urmator:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”