Si-a pus bebelusul de cinci saptamani la san sa il alapteze si a adormit. E infiorator ce s-a intamplat cu micutul la scurt timp! Toate mamicile ar trebui sa aiba mare grija cand fac asta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 10:25

Hayley Anne Wysocki a mers in camera micutei in varsta de cinci saptamani sa o alapteze.

Wysocki a marturisit ca inainte de a face asta, a iesit impreuna cu sotul ei si cu un prieten la o terasa pentru a se relaxa putin. Cand s-au intors acasa, femeia s-a dus direct la micuta sa ii dea sa manance. A pus-o la san si intre timp a adormit. Nu a stiut cat timp a stat asa pana cand celalalt fiu nu a trezit-o pentru ca intarzia la scoala.

I-a aratat mamicii lui ca din nasul bebelusului in varsta de 5 saptamani ii curge sange. Femeia a sunat de urgenta la salvare si cand  medicii i-au dus copilul la spital, nu au putut sa constate decat decesul prin axfisiere. Mama lui dormise pe el si a facut hemoragie la nivel cerebral, obstructionandu-i caile respiratorii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.