De o luna de zile, de fiecare data cand se aseza in pat incepea sa o usture pielea si sa se inroseasca. Nu intelegea ce se intampla pana s-a hotarat sa dea salteaua la o parte! A ramas stupefiata cand a vazut ce era in captuseala ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:27

Credea ca are o alergie la vreo tesatura a asternuturilor, insa adevarul a a iesit la iveala dupa ce a desfacut salteaua patului.

Nu si-ar fi imaginat niciodata ca in captuseala saltelei pe care dormea se aflau sute de acarieni. De obicei, acestia nu se vad cu ochiul liber, insa excrementele pe care le lasa, da, pot fi vazute.

Chiar daca par niste boabe mici de nisip de ai impresia ca este vorba despre praf, ei bine realitatea este cu totul alta. Desi acarienii sunt inofensivi, excrementele lor pot produce diverse alergii, mancarimi, roseata sau usturime.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.