Declaratia de iubire a actritei Ezgi Asaroglu (Bahar) care ar topi inima oricarui barbat: 'O singura data in viata poti intalni asa ceva" Citeste continuarea mai jos! Poza e de milioane

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

Ezgi Asaroglu este recunoscatoare pentru intalnirea cu iubitul ei, Keremcem, pe care il divinizeaza.

Ezgi Asaroglu, Bahar, din serialul cu acelasi nume, ii poarta o iubire netarmuita iubitului ei, Keremcem, pe care il adora, pur si simplu. Ea a scris cateva cuvinte, pline de subanteles, la adresa lui, pe o retea de socializare, in care ii multumeste pentru persoana care a devenit si pentru lucrurile bune care i se intampla acum in viata: "The best kind of people are the ones that come into your life, and make you see the sun where you once saw clouds.

the people that believe in you so much, you start to believe in you too. the people that love you, simply for being you. the once in a lifetime kind of people."

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

#OHayatBenim şimdi.. @foxturkiye 'de

A

photo posted by Keremcem (@keremcem) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.