Silviu, distrus dupa ce a aflat o veste care l-a daramat! Nu a mai vrut sa intre in emisiune si era complet dezorientat

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

In timplu emisiunii "Te vreau langa mine", Gabi Cristea a fost informata in direct ca exista o problema, in culise, cu Silviu.

Ingrijorata, prezentatoarea TV a rugat reporterul de serviciu sa faca legatura pentru a vedea ce se intampla cu tanarul. Silviu, naucit, era intr-o incapere cu prietenul lui Dan care incerca sa il consoleze. Tanarul, in schimb, statea cu capul in maini si nu voia sa dea ochii cu nimeni.

El repeta intr-un ca nu vrea sa intre in emisiune de rusine: "Nu vreau sa dau ochii cu nimeni, mai ales cu doamna Gabriela.

Imi este rusine de ce se intampla."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebat totusi ce este cu el, Silviu a recunoscut printre dinti ca intr-adevar, e posibil ca femeia cu care si-a petrecut cateva nopti sa fie insarcinata!Insa fata i-a zis ca a avortat, insa Silviu nu

o crede.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.