Gabi Cristea a reusit sa-l aduca in platou pe Silviu in platou si a luat-o pe Diana la intrebari: "Fii sincera si spune tot!" Uite reactia Dianei cand a fost pusa in fata adevarului

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

Intoarsa in platou cu Silviu langa ea, Gabi Cristea nu a omis sa o intrebe pe Diana daca are ceva de comentat in legatura cu ce i se intampla tanarului.

Pusa in fata faptului, Diana, vizibil afectata, i-a spus Gabrielei verde in fata ca nu are nicio legatura cuc e i se intampla acum lui Silviu si ca ii pare foarte rau pentru el, insa nu ea este acea femeie care vrea sa ii faca rau.

Gabi a continuat sa il sfatuiasca pe Silviu si le-a rugat in direct pe toate femeile care se joaca cu inima barbatilor si cu aceste lucruri serioase de viata, sa inceteze pentru ca pot distruge un om.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In momentul de fata, nu se stie daca acea femeie este sau nu insarcinata cu Silviu, insa Gabi promite ca ii va fi alaturi ori de cateori va avea nevoie de un sfat. Si l-a rugat sa priveasca viata mai cu seninantate pentru ca nu exista lucruri ce nu pot fi rezolvate.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.