A golit un tub de pasta de dinti pe farul masinii si a inceput sa frece cu putere. Am crezut ca e o gluma, dar, cand a clatit totul cu apa calduta, am ramas cu gura cascata! Trebuie sa vezi asta

Autor: S.B. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 08:28

Toti proprietarii de masini stiu ca, dupa cativa ani, farurile masinilor se ingalbenesc, devin mate si isi pierd din eficacitate.

In materialul video urmator, un mecanic demonstreaza cum poti readuce la viata farurile matuite, folosind pasta de dinti, o periuta, o carpa si o sticla cu apa. El recomanda folosirea unei paste de dinti traditionale, nu a unui gel pentru dinti, de exemplu una cu efect de inalbire, cu bicarbonat de sodiu si peroxid.

Instructiunile sunt simple: se aplica pasta de dinti pe suprafata farului si se freaca energic cu periuta de dinti.

Periuta va incepe sa se ingalbeneasca, semn ca trucul functioneaza. Cand textura farului e din nou lucioasa, farul trebuie stropit cu apa calduta, apoi sters cu o carpa sau un servetel de hartie. E posibil sa fie nevoie de inca un tratament cu pasta de dinti pentru efecte maxime.

Urmareste clipul de mai jos pentru a invata cum se face de la un profesionist in domeniu:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.